BEMUTATKOZÁS

Irháziné Szántai Judit vagyok, két gyermek édesanyja, dúla, szoptatási segítő, jógaoktató, kismama masszőr.

Várandós nőknek segítek felkészülni testben és lélekben a szülésre és a sikeres szoptatásra.

Fontos, hogy már várandósságunk első pillanatától foglalkozzunk magunkkal, készüljünk a szülésre, az anyaságra. A megfelelő táplálkozás, a testünk és lelkünk karbantartása, az elméleti felkészülés mind-mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészséges legyél a várandósság alatt. Az a tapasztalatom, hogy míg várandós az anya, csak a szülésig lát. Pedig a neheze csak azután jön. Nagyon fontos, hogy már várandósan készülj a szoptatásra. Amikor a kezedben tartod a babádat, már nem lesz időd megtanulni. Ebben kívánok segítő támaszod lenni.

Két lányomat természetes úton szültem. Egyikükkel nem sikerült a szoptatás azért, mert nem kaptam megfelelő segítséget, nem készültem rá, nem olvastam, nem tanultam. Igazából a szülésre sem készültem. Tudom, milyen az, amikor tudatlanul, felkészületlenül vágsz bele, hiszen a saját bőrőmön tapasztaltam meg. Majd néhány év múlva jött második kislányom. Vele nagyon sokat olvastam készültem, a szoptatás akkor már sikerült, de így is nagyon rögös volt az út. Ami még tetézte, hogy tejfehérje allergiás a kislányom, így vele szigorú diétát tartottam végig a szoptatás alatt. (Így ebben személyes tapasztalataimat tudom átadni.) Tudom mi a különbség amikor felkészült vagy, és amikor nem, van saját élményem, összehasonlítási alapom.

baby feet, heart, love-1527456.jpg

Szülésfelkészítés, természetes, élettani szülés bemutatásával, szoptatásra felkészítés, válaszkész gondoskodás, kismama masszázs, kismamajóga, a gát területének szülésre való felkészítése táplálkozás, természetes módszerek. Szülés után szoptatási tanácsok, táplálkozás szoptatás alatt, tejfehérjementes diétában támogatás, a gát területének regenerálása, baba-mama jóga, szülés utáni regeneráló jóga, babamasszázs oktatás, -később- gyermekjóga.

Kérd ingyenes konzultációs időpontodat, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő programot, mellyel javítani tudunk a helyzeteden!

Scroll to Top