Légy magabiztos várandós édesanya!

Megmutatom neked, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a szülésélményedből, hogyan sikerülhet a szoptatás, és hogy miként könnyítheted meg az életeteteket kisbabásként!

Rengeteg információ ömlik rád várandósként?

Gyermeket várni nagyon izgalmas állapot és természetesen ez az újdonság rengeteg aggodalommal töltheti el a várandóst, szülőpárt. Kisbabánk születésével életünk egy szakasza lezárul. Ettől kezdve már nem csak férj és feleség, hanem szülők is leszünk, édesanya és édesapa. Erre az új szerepre készülni kell, hogy ne érjenek váratlanul az olyan helyzetek, amelyek rányomhatják a bélyegét babánkkal való kapcsolatunkra.

A várandósság során a nő teste megváltozik, ennek legláthatóbb jele a folyamatosan növekvő pocak. De a kismama lelkében is hatalmas változások történnek. Egyszer rózsaszín ködben úszunk, máskor magunkba fordulva aggódunk, vajon minden rendben lesz-e a szülőszobán, vajon tudom-e majd szoptatni a babámat, vajon megbirkózunk-e majd a ránk váró feladatokkal?

Mindenki a legjobbat akarja a kisbabájának, és mindent megtesz azért, hogy a legjobban csinálja a maga tudásszintjén. Az, tehát hogy valamit nem tudsz, nem jelenti azt, hogy rosszul csinálod, hiszen minden bizonnyal a tudásod szerinti legjobbat fogod adni babádnak. Viszont nagyon sokmindent meg is tanulhatsz a várandósság hónapjai alatt, hogy ez a tudás még szélesebb még összetettebb legyen, megfűszerezve az anyai öszötneiddel.

Amikor a környezetünk megtudja, hogy kisbabát várunk, rögtön elárasztaniak minket tanácsaikkal, sokszor akár kéretlenül is. Ugyanakkor természetesen neked is rengeteg kérdésed merül fel, így belépsz olyan Facebook csoportokba, amelyek várandósoknak kisgyermekes anyukáknak szólnak. A különböző cégek is megtalálnak hirdetéseikkel, hírleveleikkel akiknek célcsoportja vagy várandósként. Mindenki rengeteg tanáccsal lát el, és gyakran ahány, annyiféle. Nem csoda, ha fogalmad sincs melyiket érdemes követned. 

Az sem ritka, hogy nem sikerül megfelelő információkhoz jutnod a mai egészégügyi rendszerben, a szakdolgozóhiány és egyéb akadályok miatt.

Megmutatom neked ebből a kiutat! Készülj a szülésre, szoptatásra az anyaságra dúlával!

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van lehetőséged sok-sok új tudással bővíteni ismereteidet, amelynek segítségével…

  • ura leszel a testednek és a folyamatoknak a szülőszobán, nem kell feltétlenül, hogy rettenetesen fájjon a szülés, ahogyan azt más anyák beszámolóiból valószínűleg hallottad már
  • a kisbabádat a legnagyobb eséllyel tudod majd szoptatni
  • a kisbabád jelzéseit a legnagyobb eséllyel fel fogod tudni ismerni, és a legmegfelelőbben reagálni igényeire
  • a testedet és a lelkedet is már a várandósság alatt fel tudod készíteni a szülésre és az anyaságra
  • a szülés után újra formába hozhatod magadat
  • a szülés utáni depresszió – amely megbénítja az anyát és képtelen ellátni csecsemőjét, gondoskodni magáról – előfordulását a felére csökkentheted
  • a gyermekágyas időszak legnagyobb kihívásait a legnagyobb eséllyel sokkal könnyebben vészeli át az új család

Hallgasd meg Noémi véleményét!

Nem vagy egyedül

Megfelelő információk

Nem kell magadnak rájönni a dolgokra, tapasztalt két gyermekes édesanya és képzett dúla segít a megfelelő információkhoz hozzájutni

Támogatás

Minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy a legjobbat hozhasd ki a várandósságból, szülésből és a szülés utáni szenzitív időszakból

Anyabarát hozzáállás

Célom, hogy jól legyél anyaként. Nem akarok olyat ráderőltetni, amivel nem tudsz azonosulni. Keressük meg a Te utadat!

Közösség

Szűrt közösség, szűrt posztok, hogy ne csapjon át horrorba a Facebook üzenőfalad

Biztonságos közegben hiteles információkhoz juthatsz a szülésről és a gyermekágyas időszakról

Irháziné Szántai Judit - a Te dúlád, aki kísér a szülővé válás útján

Két csodálatos kislány édesanyjaként magam is megtapasztaltam azt, milyen, ha nem készülsz fel a szülésre, szoptatásra, az anyaságra. Megtapasztaltam azt is, milyen ha tudatosan kezedbe veszed a dolgok irányítását. Azt szoktam mondani, az első gyermekemnek jutott a nehezebb út, hogy ma az lehessek, aki vagyok.

Segítek, hogy te már ne kövesd el azokat a hibákat, amelyeket legtöbben első gyermekesént elkövetünk akaratunk ellenére úgy, hogy a legjobb szándék vezérel bennünket. A második várandósságom idején már sokkal tudatosabb voltam, és felkészültem amennyire csak tudtam.

Ma már nem csak kétgyermekes anyaként, hanem temérdeknyi megszerzett tudással segítem a hozzám forduló kismamákat/párokat, az anyává/szülővé válás útján.

Immár 4 éve tanítom a kismamákat tudatosan megélni a várandósságukat, felkészülni a szülésre és a szoptatásra. Segítségemmel már a várandósság idején megtanulod, hogyan engedd el a napi stresszt, mikre figyelj oda ha szülésfelkészülésről beszélünk és hogyan szoptass sikeresen.

Büszke vagyok arra, hogy eddig sok sok szülőpárnak vagy kismamának tudtam segíteni programjaim, vagy egyéni tanácsadásom alkalmával, az írásaimmal, a zárt csoportommal, melynek segítségével visszajelzések alapján a legnehezebb időszakokat is sikerült átvészelni.

Rólam mondták

"Judit nagyon szuper segítség volt számomra! Empatikus, segítőkész, érdeklődő és minden tudását igyekezett mindig átadni. Bármit kérdezhettem és elmondhattam Neki, nagy támaszom volt a hormontengések közepette :-)) Mindig rám tudott hangolódni és már tudta melyik viselkedésem mit jelent :-)) A legjobb és legnehezebb pillanataimban is mellettem volt és készséggel állt a rendelkezésemre, mondhatni tényleg bármikor. Ha kellett meghallgatott, ha kellett, akkor tanácsot adott. Olyan volt számomra, mintha egy új családtagot kaptam volna erre a kis időre! Köszönöm Neked, így sokkal könnyebb volt számomra ez az első ismeretlen út! Szeretettel,Tündi "
Ausztriában élek, első gyermekünket várjuk a párommal. Tapasztalatom így e téren még nem volt sok. Mikor az első terhességi teszt pozitív lett, persze úrrá lett rajtam az izgalom, következtek az orvosi vizsgálatok, ment minden ahogy "szokás". Közben nem igazán kap az ember lelki támogatást, a nőgyógyász nem azért van van. Sajnos ez nem tartozik hozzá a munkájukhoz. A programram illetve Judit csoportjára véletlenül találtam rá a Facebookon, persze először ismerkedtem a bejegyzeseivel, de hamar megtetszett ez az iranyvonal és a terhességem végén részt vettem a Babára Hangoló Programon. Sajnálom hogy már nem előbb, rengeteg stressztől megkímélhettem volna magam. A terhességem elején féltem a szüléstől, nem hittem el hogy ez nekem menni fog, mostanra viszont eljutottam odaig, hogy hiszek magamban és a testem működésében. Nyilván lesznek kihívások, viszont az, hogy megtanultam bízni magamban sokkal könnyebbé teszi ezt. A program alatt rengeteg informaciohoz jutottam és Judit sokat segített a kétségeim eloszlatásában illetve a támogatása az, ami megfizethetetlen. Mindenkinek ajanlanám a programot aki babát vár, vagy babát szeretne. Szeretettel, Gerti
Jól érthető, átlátható témák. Jó hangulatban telt.Tetszett, hogy nagy hangsúly volt a természetes szülés bemutatásán, a kis létszám és a kérdezési lehetőség. Nagyon örülök, hogy írásos formában is kapunk anyagot, így többször is feleleveníthetem a hallottakat. Nem tudok olyat mondani, ami ne tetszett volna.

Megkapsz minden tudást ahhoz, amivel már sokkal nyugodtabban indulhatsz a szülőszobára, és kezdhetitek meg közös életeteket a kisbabátokkal

Szülésfelkészítés

Tudni fogod mi történik a testedben szülés alatt, és hogyan készülj fel a kórházi szülésedre. Légzéstechnikákat, fájdalomcsillapító technikákat tanulsz. Lesz elég bátorságod informált döntéseket hozni a szüléseddel kapcsolatban. A testi lelki felkészülést pedig a kismamajóga biztosítja számodra.

Szoptatásfelkészítés

Tudni fogod hogyan működik tejtermelés, és hogy ez hogyan függ össze kisbabád igényeivel. Megtanulod a sikeres szoptatás stabil alapjait, a szoptatás alatt leggyakrabban előforduló nehézségeket és azok megoldásait.

Babamasszázs

Kezedbe adom a hasfájás ellenszerét, a nyugodt, kiegyensúlyozott kisbabákhoz vezető ajtó kulcsát. Az érintés nyelvének tudását. Masszírozd el a könnyeket, a fájdalmat, tölts minőségi időt babáddal, miközben fejleszted őt!

Baba-Mama Program

A program segít a várandósság hónapjai alatt testben és lélekben is felkészülni a szülésre, a szoptatásra. A természetes szülést és a biológiai norma szerinti szoptatást mutatja be. A szülés utáni regenerációról a baba-mama jóga és gátizomtorna gondoskodik, a babáddal töltött minőségi időhöz pedig a babamasszázs járul hozzá. A program 100%-ban online zajlik.

Milyen modulokkal segíti a felkészülésedet a program?

# Kismama jóga

# Szülésfelkészítés

# Szoptatásfelkészítés

# Babamasszázs

# Baba-mama jóga

Összegezve

Mindössze 39.900 Ft

Úgy gondolod, hogy felkészülni nem lehet?

Természetesen a szülésre való felkészülés nem kötelező, de nagyon ajánlott, mivel segíthet a kismamának és a baba egészségének megőrzésében az aggodalmak elűzésében.

A szülésre való felkészülés során megtanulhatod, hogyan kell helyesen lélegezni, hogyan kell enyhíteni a fájdalmat, és hogyan kell a szülési folyamatot megkönnyíteni. A felkészülés során a te és a partnered is megtanulhatjátok, hogyan kell a szülési folyamatban együttműködni, és hogyan kell a baba születése után gondoskodni róla.

Ha a úgy érzed, hogy a szülésre való felkészülés felesleges, akkor érdemes megfontolnod, hogy miért érzed így. Lehet, hogy nem tudod, hogy milyen előnyei vannak a szülésre való felkészülésnek, vagy hogy milyen módon lehet felkészülni a szülésre. 

Ebben a programban nem fogsz csalódni!

Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy minden terhesség és szülés egyedi, és hogy minden kismama és kisbaba más. Az előkészületek segíthetnek a kismamáknak abban, hogy felkészüljenek a szülésre és az anyaságra, de fontos, hogy rugalmasak maradjanak, és alkalmazkodjanak a változó körülményekhez is.

Neked való, ha

Nem ajánlom neked, ha

Gyakori kérdések

A kismamajóga modul miatt már a 13. héttől jelentkezhetsz. A felkészítő részét pedig a 20. héttől ajánlom. De ha te még nem tartasz itt a várandósságodban, akkor is nyugodtan választhatod a programot, mert a tananyag örökre a tiéd marad, és később is lesz időd foglalkozni még vele. Úgy gondolom biztonsággal maximum 35. hétig jelentkezhetsz! Ez után már kérdéses, hogy be tudod-e fejezni a tanfolyamot, hiszen bármikor érkezhet a kisbabád. 🙂

Igen, a videókat önnálóan is fel tudod dolgozni az aktív közreműködésem nélkül, de ha valahol elakadnál írj nekem az info@tudatosvarandos.hu email címre!

A szülésre és szoptatásra felkészítő anyagokat a férjeddel közösen is feldolgozhatod. Magabiztos segítőd lesz a szülés alatt, a fájdalomcsillapító technikák egy részéhez rá is szükséged lesz. A szoptatáshoz is szükséged van a férjed támogatására, így dolgozzátok fel közösen ezt a részt is. 

Nem, örökös hozzáférést  adok, saját időbeosztásod szerint végezheted el a programot.

A kismamajógát bárki végezheti – mindenféle jógás múlt nélkül is – akit nem tiltottak el a mozgástól. A betöltött 13. héttől egészen a szülés pillanatáig gyakorolhatod. Vigyázz magadra a gyakorlás során, ami nem esik jól azt egyszerűen hagyd ki.

Amennyiben az anyagok feldolgozása után egyéni konzultációra van szükséged várandósság alatt vagy szülés után írj nekem az info@tudatosvarandos.hu email címre!

Adatvédelmi tájékoztató

Scroll to Top