Babaváró szülés-, és szoptatásfelkészítő workshop

2022. augusztus 7-én és 14-én két alkalmas, élő online szülés-, és szoptatásfelkészítő workshop-ot tartok kiscsoportos formában!

Ami a kórházban történik, arra nincsen ráhatásom. A jelenlegi szülészeti rendszer sokszor régi, elavult módszereket alkalmaz a szülések során. A tájékoztatás hiánya, a sürgetés, esetenkénti megfélemlítés, a szabad orvosválasztás lehetőségétől való megfosztás, tekintélyelvűség mind-mind nehezíti azt, hogy a szülő nő a vágyott szülésélményt élje meg. Mégis azt mondom, jelenlegi helyzetben is az egyetlen mód, amellyel a szülés alatt átélt traumák csökkenthetőek, az a tudatos felkészülés. Ez a workshop egy jó alappal szolgál ehhez. Akár önmagában is nagy segítség, akár elegendő is lehet, de segít a tudatos felkészülés útján is elindulni. Ajánlom azoknak a kismamáknak és párjuknak, akiknek fontos az, hogy kevesebb traumával éljék meg gyermekük születésének és a szülővé válásuknak napját. Azokat az anyákat és párjaikat várom, akik érzik, hogy több a szülés attól, mint amit általában hallani lehet róla.

A szülésfelkészítő azért fontos, hogy megismerd a szülés természetes folyamatát, és hogy mikor mi zajlik a testedben. A megszerzett tudás birtokában nem lesz már félelmetes számodra a szülés, felismered majd a vajúdás megindulását, tudni fogod meddig vajúdhatsz otthon. Döntéseket tudsz hozni a szüléseddel és a babád születésével kapcsolatban. Ha úgy gondolod, hogy nem pusztán a fájdalmon és a szenvedésen kell legyen a fókusz. Ha szeretnél praktikákat tanulni, melyekkel természetes módon te magad irányíthatod a szülésedet, nem pedig egy passzív elszenvedője leszel az eseményeknek, akkor itt a helyed.

A kisbaba természetes táplálási és gondozási módja a szoptatás. A szoptatás nem mindenki számára egyszerű. A kezdeti nehézségek kívánják a legnagyobb kitartást az anyától, de ehhez ismerni kell a megoldáshoz vezető utat, és a lehetőségeket. A szoptatás nem csak etetés. Ugye hallottad már ezt a mondatot? Nem feltétlen egyértelmű ez a mondat. Ezért aztán ebben a néhány órában pontosan elmagyarázom neked az, hogyan csináld jól a szoptatást!

Irháziné Szántai Judit - a Te dúlád, aki kísér a szülővé válás útján

Ma már nem csak kétgyermekes anyaként, hanem temérdeknyi megszerzett tudással segítem a hozzám forduló kismamákat/párokat, az anyává/szülővé válás útján.

Immár három éve tanítom a kismamákat tudatosan megélni a várandósságukat, felkészülni a szülésre és a szoptatásra, az anyaságra. Fontosnak tartom azt, hogy az édesapa is felkészült legyen, így szívesen foglalkozom a szülőpárral együtt.

Hiszem, hogy a szülésre és a szoptatásra fel kell készülni, ha szeretnénk megkímélni magunkat a csalódástól, és minimalizálnánk a nehézségek számát.

Küldetésem, hogy a jól felkészített szülőpár félelmek nélkül, magabiztosan várja a családdá válásuk napját, gyermekük születését.

Ebben vagyok támaszuk, segítőjük, kísérőjük az úton.

Miről lesz szó?

A workshop első alkalmán, augusztus 7-én délután a szülésre, míg a rá következő vasárnap augusztus 14-én délután pedig a szoptatásra készülünk 15:00-17:00 órakor. Az előadás interaktív, folyamatosan lehetőség van kérdezni ott, ahol épp kérdésed van. A workshop ára 19.900 Ft - mely további bónuszokat tartalmaz - és maximum 10 pár vehet részt, hogy ne legyünk túl sokan egyszerre és egy bensőséges hangulat alakulhasson ki. Az alkalmakat google meeten tartom.

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Utalásos fizetés

A workshop részvételi díjának fizetése átutalásos fizetés formájában lehetséges.

Az összeg beérkezése után 24 órán belül elkészítem a számládat az általad megadott számlázási adatokkal és megküldöm az e-mail címedre. A vállalkozásom a szamlazz.hu számlázó programot használja.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre és az email címre, mert erre fogom küldeni a továbbiakat, ez lesz a kommunikációs csatornánk!

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

5. Nyomd meg a “Megrendelés véglegesítése” gombot

Ezt követően az email címedre kapsz egy Díjbekérő e-mailt. A benne szereplő utalásításoknak megfelelően, kérlek utald el a részvételi díjat!

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a info@tudatosvarandos.hu címre, vagy hívj minket a +36 -30/7439062-es telefonszámon munkaidőben.

tudatosvarandos.hu | Minden jog fenntartva 2021 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top