Kismamajóga otthonod kényelmében!

Megmutatom, hogyan tudsz felkészülni a szülésedre a kismamajóga segítségével!

A tapasztalat azt mutatja, hogy a kismama jógát gyakorló nők tudatosabban élik meg a várandósságot és a szülést

-Nem mindeki szeretne csoportos órákra járni
-Nem mindenki számára érhető el a lakóhelyén a személyes óra
-Van, aki fél, hogy betegségeket kap el, így igyekszik kerülni a csoportos összejöveteleket
-Van, aki szereti a saját időbeosztása szerint végezni a testmozgást

Magadra ismertél? Pont neked állítottam össze a kismamajóga otthoni videócsomagot, mely családias hangulatú, hozzád szól, és hozzád alkalmazkodik. Segítségével fel tudsz készülni testben és lélekben a szülésedre. Karbantartja az izmaidat, kellően átmozgat és ugyanakkor nyújt. Ezekre az izmokra lesz szükség a szülésednél is.
A kismamajóga sokat foglalkozik a csípő körüli területtel. Hiszen fontos, hogy ez a terület kellően fel legyen készítve a szülésre. A kismamajóga küzd a szeméremcsonti fájdalom, a derékfájdalom és a várandósság második felében jelentkező székrekedés vagy az ödémásodás – hétköznapi nevén ismert vizesedés – ellen.

Ebben a különleges időszakban a jóga eszköztárával a következő hatásokra törekszünk

Test átmozgatása

A kismamajóga-foglalkozáson a hagyományos jógagyakorlatok mellett az amazóniai természeti népek ősi, szülést megkönnyítő lágy mozdulatai is jelen vannak. A várandósság alatt felmerülő problémák enyhítése, esetenként megszüntetése, az ízületek mozgékonyságának javítása, az izmok és a gát izmainak erősítése, a célirányos légzőgyakorlatok, valamint a mélyrelaxáció mind részét képezi ennek a fantasztikus módszernek.

Felkészít a szülésre

Ajánlatos rendszeresen, hetente legalább kétszer jógázni, az otthonodban is célszerű gyakorolni a mozdulatokat, a vezetett órán túl. A tapasztalat azt mutatja, hogy a kismama jógát gyakorló nők tudatosabban élik meg a várandósságot és a szülést, valamint nő az önbizalmuk, oldódnak félelmeik, aggodalmaik.

A babának is jó

A kismama jóga anyára gyakorolt pozitív hatása közvetett és közvetlen úton a magzatra is hatással van. A megfigyelések szerint a kismama jógára járó mamák babái 10-20%-kal intelligensebbek, figyelmesebbek és gyorsabban tanulnak. A magzat idegrendszere sokkal jobban fejlődik akkor, amikor a kismamát kellemes ingerek érik, mint amilyen a mozgás vagy a légzéstechnika, amit a baba is tapasztal a pocakban.

Irháziné Szántai Judit - a Te dúlád, aki kísér a szülővé válás útján

Ma már nem csak kétgyermekes anyaként, hanem temérdeknyi megszerzett tudással segítem a hozzám forduló kismamákat/párokat, az anyává/szülővé válás útján.

Immár 2 éve tanítom a kismamákat tudatosan megélni a várandósságukat, felkészülni a szülésre és a szoptatásra.

Amikor már a várandósság idején megtanulod, hogyan engedd el a napi stresszt, mikre figyelj oda ha szülésfelkészülésről beszélünk, hogyan szoptass sikeresen, az egy egészen más minőséget ad ennek az időszaknak.

Magabiztosságot, hogy tudom, mert megtanultam, biztonságot és békét, mert van kihez fordulnom, ha elakadnék.

10 ok hogy miért választ a kismama jógát

Jógázz otthonod kényelmében!

pregnant woman doing yoga, pregnancy yoga, yoga-4716243.jpg

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Utalásos fizetés

A tananyag fizetése átutalásos fizetés formájában lehetséges.

Az összeg beérkezése után 24 órán belül elkészítem a számládat az általad megadott számlázási adatokkal és megküldöm az e-mail címedre. A vállalkozásom a szamlazz.hu számlázó programot használja.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre és az email címre, mert erre fogjuk elküldeni a tananyag hozzáférési adatokat!

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

5. Nyomd meg a “Megrendelés véglegesítése” gombot

Ezt követően az email címedre kapsz egy Díjbekérő e-mailt. A benne szereplő utalásításoknak megfelelően, kérlek utald el a részvételi díjat!

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a info@tudatosvarandos.hu címre, vagy hívj minket a +36 -30/7439062-es telefonszámon munkaidőben.

tudatosvarandos.hu | Minden jog fenntartva 2021 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top