Hogyan készülj fel a babavállalásra?

Az 5 legjobban működő tipp, kisbabát tervező párok számára

Amit mindenképp változtass meg az életeden, hogy a legjobb formádat hozd, mire beköltözik a babád a pocakodba!

Miért érdemes megszerezned ezt a tanulmányt?

oldalas tanulmány
0
megtartott konzultáció
0
Facebook csoport tag
0

Vélemények

Csontné Nagy Noémi

,,Ez az ebook nem az első volt a témában amit olvastam, azonban az egyik leghasznosabb! Tartalmas, gyakorlati tippekkel teli olvasmány volt. Örömmel olvastam, hogy a felkészülést jó úton kezdtem meg, de mégis adott új inspirációt, hogy mit lehetne még jobban csinálni, a születendő kisbabánk érdekében. Köszönöm!"

Hegyi Laura

"Nagyon sok anyagot elolvastam már, de ez tetszik a legjobban❤️ nagyon egyszerűen, érthetően van megfogalmazva, mégis rengeteg információt tartalmaz. Nekem kifejezetten nagy segítség, hogy ezzel az anyaggal rájöttem, hogy jobban oda kell figyelnem az étkezésre, és mankót is kaptam részletesen, hogy ezt miként kell tennem és már meg is csináltam a kis táblázatomat itthon, hogy mire figyeljek oda 😊❤️ Köszönöm Judit ezt a csodás anyagot ❤️ én már el is kezdtem alkalmazni és beültetni a hétköznapjaimba a tanácsaidat!"

Gergelyné Köcsky Boglárka

"Szerintem abszolút hiánypotló ez az összefoglaló. Jó lenne ha az alap egészségügyi ellátás is ezt biztosítaná. Számomra nagyon hasznos volt, pedig második gyermekemet szeretném hamarosan a szívem alatt hordozni. Biztos használni fogom még ezt a tájékoztatót. Köszönöm szépen!"

Rólam

Irháziné Szántai Judit vagyok, dúla, szoptatási segítő, jógaoktató. Az elmúlt hónapokban sok kismamával és gyermeket váró párral dolgoztam együtt.

Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a párok problémáiról, félelmeiről, melyekre olyan stratégiát dolgoztam ki, ami eredményeként magabiztossá tud válni a kisbabáját váró szülőpár.

Ebben a tanulmányban most azokat a módszereket gyűjtöttem össze, amelyek megalapozzák a boldog babavárást.

Sok sikert a megvalósításhoz és kívánom, hogy Nektek is sikerüljön ezt elérni!

Töltsd le ingyen Te is az 5 tippet, mellyel még a fogantatás előtt érdemes foglalkozni, hogy egy boldogabb és felhőtlenebb időszak legyen a várandósság!

tudatosvarandos.hu | Minden jog fenntartva 2021 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top