Készülj a szülésedre kismamajógával!

30 perces átmozgató jógasor, melynek segítségével elkerülheted a várandósság alatt felmerülő fájdalmakat, úgy mint szeméremcsonti fájdalom vagy hát-, és derékfájás.

Miért érdemes megszerezned ezt a 30 perces kismamajóga videót?

0
perces videó
0
megtartott kismama jógaóra
0
Facebook csoport tag

Rólam mondták

Rácz Anett

,,Csakis ajánlani tudom! Nagyon meg vagyok elégedve! 😊 Judit nagyon segítőkész, és kellemesen teltek az órák. Sajnos vesetágulatom is volt terhesség alatt, de a jóga sokat segített! Teljesen el múlt még a szülés előtt. A légzés gyakorlatok is, és minden amit ott tanultam nagyon sokat segített a szülésnél! 😊 Köszönöm szépen, hogy részt vehettem ezeken az órákon! 😊"

Dudláné Mészáros Orsolya

"Csakis ajánlani tudom! Felkészült, rugalmas, jó hangulatú órák. Köszönünk mindent, Judit!"

Kissné Halmai Éva

"Kismama jóga, felkészítés a tudatos szülésre! Jó hangulat, hasznos tanácsok, szuper testmozgás!"

Juhász Viktória

"Ajánlom mindenkinek a kismamajógára jártam folyamatosan heti 2 alkalommal, közben megszületett a kisfiunk, neki is lejátszom a jógán hallgatott zenét, felismeri,nagyon nyugodt kisbaba, szerintem sokat számít hogy jártam Judit óráira. Voltam szülésfelkészítőn is, úgy gondolom, hogy nagyon hasznos volt a sok tanács. Köszönöm szépen Juditnak, most hogy a pici megszületett, szoptatás és fejésben is kérhettem a segítségét. Csak ajánlani tudom!"

Rólam

Irháziné Szántai Judit vagyok, dúla, szoptatási segítő, jógaoktató. Az elmúlt években sok kismamával és gyermeket váró párral dolgoztam együtt.

Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a párok problémáiról, félelmeiről, melyekre olyan stratégiát dolgoztam ki, ami eredményeként magabiztossá tud válni a kisbabáját váró szülőpár.

A jóga már évek óta az életem része, de a kismamajógával csak a dúlává válásom után ismerkedtem meg. Mivel a kismamajóga egy alternatív szülésfelkészítő módszer, jól tudom alkalmazni a holisztikus szemléletű várandóskísérésem kiegészítéseként.

Arra tanítom meg a kismamákat, hogyan könnyíthetik meg szülésüket a rendszeres jógagyakorlás segítségével.

A legtöbb kismama a kismamajógát válsztja várandósság ideje alatti testmozgásnak!

Próbáld ki Te is, tapasztald meg áldásos hatásait!

Töltsd le ingyen a 30 perces kismamajóga videót, hogy egy boldogabb, felhőtlenebb és fájdalmaktól mentes időszak legyen a várandósság!

tudatosvarandos.hu | Minden jog fenntartva 2021 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top